Brecht | Kantoorgebouw | € 4.188

Handelsgelijkvloers/Kantoor met centrale Ligging in Sint-Job

Bij binnenkomst in deze ruime kantoorruimte van 529 m² wordt u verwelkomd door een grote, open ruimte die ideaal is voor een gezamenlijke werkplek of als ontvangsthal. Via deze centrale ruimte wordt u begeleid naar een ruime gang aangevuld met meerdere afsluitbare kantoorruimtes, perfect voor privékantoren of vergaderruimtes.

Daarnaast zijn er twee aparte vergaderzalen die de mogelijkheid bieden voor formele bijeenkomsten of brainstormsessies in een rustige omgeving. 
Voor uw personeel en bezoekers zijn er meerdere toiletten beschikbaar, wat bijdraagt aan het comfort en de functionaliteit van de ruimte.

De kantoorruimte beschikt ook over een goed uitgeruste keuken met lunchruimte, waar uw medewerkers kunnen ontspannen en hun maaltijden kunnen nuttigen. Bovendien is er een speciale serverruimte, die ideaal is voor het veilig opslaan en beheren van uw IT-infrastructuur.

Buiten de kantoorruimte zijn er 10 vrije parkeerplaatsen beschikbaar, wat zorgt voor gemakkelijke parkeermogelijkheden voor uw personeel en bezoekers. Deze parkeerplaatsen kunnen worden gehuurd voor €600 per plaats per jaar.

Het onderhoud van de groenvoorziening wordt verzorgd voor €637,44 per kwartaal, zodat de buitenruimte er altijd verzorgd uitziet. Het verbruik van elektriciteit en water wordt op eigen naam gezet, zodat u uw verbruik nauwlettend kunt volgen. De huurwaarborg bedraagt drie maanden huur.

Deze kantoorruimte is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een strategische locatie met goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid.
Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact met ons op

Brecht
location Beukenlei 24/GV

Kantoor
€ 4.188
Ref. 6026487
529 m²
bewoonbare oppervlakte

Algemeen

  • Nuttige oppervlakte 529 m²
  • Categorie Kantoorgebouw
  • Staat Goede staat
  • Beschikbaarheid (datum) 16/06/2024

Informatieplicht

  • oLevelOverstromingsgevoelig gebied Niet meegedeeld

Financiële informatie

  • Prijs € 4.188

Hoe kan ik u helpen?

Contacteer Femke Bartholomeeusen
Femke
Femke Bartholomeeusen
Vastgoedmakelaar

BIV 507 902

Contacteer ons