slide 1

U wil
verkopen/verhuren

Ik wil verkopen

Ontzorging van A tot Z!

Een verkoop zonder zorgen, binnen een realistische termijn en onder optimale voorwaarden. De droom van iedere eigenaar. Een eigendom verkopen vraagt marktkennis en ervaring.

De waarde van een eigendom bepalen is meer dan vierkante meters optellen. Er komt ook heel wat gevoel bij kijken. Kennis van de regio is daarin uitermate belangrijk. Samen bepalen we de verkoopmethode die het beste aansluit bij uw verwachtingen en die het meest geschikt is voor uw type vastgoed.

Kennismaking Gratis schatting Plan van aanpak voorleggen Voorbereiding verkoop Foto's maken van uw pand Mediaplan op maat Bezoeken inplannen Onderhandelen en verkoop afronden Verkocht Akte begeleiden Ontzorging van A tot Z

Kennismaking

Gratis
schatting

Plan van
aanpak
voorleggen

Voorbereiding
verkoop

Foto's
maken van
uw pand

Mediaplan
op maat

Bezoeken
inplannen

Onderhandelen
en verkoop
afronden

Verkocht

Akte
begeleiden

Ik wil verhuren

Coga helpt u een correcte huurprijs te bepalen voor uw pand en ondersteunt u bij de verhuur aan de hand van een doelgerichte publiciteit en een grondige selectie van de huurder. Wij zorgen voor de juiste contracten, een minutieuze plaatsbeschrijving en de verplichte registratie. We volgen het dossier van a tot z op, tot en met de intrede van de huurder en het nazicht bij het verlaten van het pand. Ook tijdens de verhuring staan we u bij met raad en daad!

Ik ben op zoek

Adviseren: eerlijk, onafhankelijk en neutraal

Onze jarenlange ervaring op de lokale markt biedt een belangrijke meerwaarde in uw zoektocht naar vastgoed.
De stijgende complexiteit en de steeds wijzigende wetgeving zorgt ervoor dat het vandaag raadzaam is om een professional onder de arm te nemen wanneer het om vastgoed gaat. Laat u daarom vrijblijvend adviseren door onze gediplomeerde en erkende makelaars!

Projectbegeleiding

U heeft een perceel grond dat mogelijk kan verkaveld worden of een oude woning waarop na afbraak een project kan gerealiseerd worden maar u weet niet waar te beginnen. Wij kunnen u helpen. Wij voeren een vooronderzoek uit en brengen de mogelijkheden in kaart. Wij zijn stedenbouwkundig onderlegd en hebben de nodige contacten bij overheidsdiensten en ontwikkelaars. Als vaste waarde in de lokale vastgoedmarkt weten wij de juiste spelers aan te trekken.

Persoonlijk
Deskundig
Gedreven