Zoersel | Nieuwbouw Appartement | vanaf € 121.000

Ontdek ons nieuw project: Residentie "CAPPA"

Residentie “CAPPA”, een strak en energiezuinig nieuwbouwproject in Sint-Antonius!

Residentie ”CAPPA” is een kleinschalig project dat wordt opgetrokken op een centrale locatie kort bij alle voorzieningen. Lokale handelszaken, horeca, sportfaciliteiten ... allen op fiets- en wandelafstand. Ook het openbaar vervoer is vlakbij waardoor dit een zeer mobiele locatie betreft. 
De verouderede ééngezinswoning zal plaats maken voor een kantoorruimte en  4 mooie energiezuinige appartementen (74m² tot 109m²) met 2 slaapkamers en ruime zuidwest gerichte  terrassen. Achter het gebouw bevinden zich 5 garages met bergingen, 2 extra open staanplaatsen en een gemeenschappelijke afvalberging. Eén garage met privatieve berging is in uw aankoopprijs inbegrepen!!

In dit project wordt de focus gelegd op duurzaamheid en een buitengewoon woon- en leefcomfort, door het standaard gebruik van plafondhoge glazen deur in de leefruimte, vloerverwarming op basis van lucht-water warmtepompen, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie, 3-dubbele beglazing met aluminium profielen, zonnepanelen, geautomatiseerde garagepoorten… 
Dit zorgt voor een gunstig E-peil (max. E20). Hierdoor kan u jaar na jaar genieten van lage energiekosten en krijgt u gedurende 5 jaar 50% korting op de onroerende voorheffing!

U richt uw appartement volledig in naar uw eigen smaak en voorkeur. U geniet daarbij van zeer ruime keuzebudgetten. Zo wordt uw appartement het verlengde van uw persoonlijkheid en is het elke dag opnieuw zalig thuiskomen. 
Interesse? Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak: 03/636.47.47 – info@coga.be.

Ref. 5834613

Prijzen en beschikbaarheid

# Etage Bew. Opp. Terras Tuin Slpk. Prijs Documenten
1 livingarea 28m² Nee Nee bedrooms VERKOCHT
2 livingarea 109m² 21m² Ja bedrooms 2 VERKOCHT
3 livingarea 76m² 21m² Nee bedrooms 2 VERKOCHT
4 livingarea 74m² 15m² Nee bedrooms 2 VERKOCHT
5 livingarea 102m² 37m² Nee bedrooms 2 VERKOCHT

Hoe kan ik u helpen?

Contacteer Femke Bartholomeeusen
Femke
Femke Bartholomeeusen
Vastgoedmakelaar

BIV 507 902

Contacteer ons