Brecht Sint-Job-in-'t-Goor | Huis | vanaf € 595.000

Stijlvolle nieuwbouwwoningen in centrum Sint-Job

Project Witheren - Stijlvol en energiezuinig wonen in het dorp!

Twee prachtige vrijstaande nieuwbouwwoningen met gekoppelde garage worden opgetrokken langsheen De Renlaan in het centrum van Sint-Job-in-‘t-Goor. Een locatie kortbij verschillende handelszaken, openbaar vervoer en met goede verbinding naar de autosnelweg E19.

Twee stijlvolle woningen met een wit gekaleide gevel, zwart aluminium buitenschrijnwerk en rode tegelpannen; de Padoek voordeur zorgt voor dat extra accent! De woningen werden ruim opgevat en hebben een nuttige oppervlakte van maar liefst 322m². Elke woning biedt een grote leefruimte met open keuken, een bureel of speelruimte, masterbedroom met dressingruimte en eigen badkamer, drie ruime slaapkamers, tweede badkamer en een nog in te richten polyvalente zolderruimte met vaste trap.

De woningen worden volledig afgewerkt waarbij de oprit in kleiklinkers, het terras en zelfs het inzaaien van de tuin voorzien is. Zij worden optimaal afgewerkt volgens de strenge hedendaagse eisen waarbij het label BEN E20 gehaald wordt (Bijna Energie Neutraal). Hierdoor kan u jaar na jaar genieten van lage energiekosten en krijgt u gedurende 5 jaar 50% korting op de onroerende voorheffing! Om dit label te bekomen wordt gebruik gemaakt van een doorgedreven isolatie, zonnepanelen, balansventilatie en een lucht-waterwarmtepomp voor sanitair warm water en vloerverwarming. Stedenbouwkundige info in aanvraag.

Interesse in één van deze topwoningen? Contacteer ons voor meer informatie: 03/636.47.47 – info@coga.

Ref. 5292979

Prijzen en beschikbaarheid

# Etage Bew. Opp. Terras Tuin Slpk. Prijs Documenten
Woning Links livingarea 322m² 17m² Ja bedrooms 4 VERKOCHT
Woning Rechts livingarea 322m² 17m² Ja bedrooms 4 VERKOCHT

Hoe kan ik u helpen?

Contacteer Koen Conings
Koen
Koen Conings
Bestuurder – Vastgoedmakelaar

BIV 500 559

Contacteer ons